Търси имот

Офис под наем на Центъра

Под наем

преди 1 месец

✅Агенция Авеню Риъл Естейт с голямо удоволствие Ви представя: обзаведен офис на Центъра гр. Пловдив. Офиса се състои от: едно помещение и баня с тоалетна. Напълно обзаведен. За повече информация се обадете на посочения телефон.

42 m2
Офис под наем на центъра гр.Пловдив

Под наем

Александър Геговски
преди 1 месец

Реф. номер: 19619 Агенция Авеню Риъл Естейт предлага на Вашето внимание: офис разположен на центъра в гр. Пловдив. Помещението разполага със собствен санитарен възел и е с чиста площ от: 325кв.м. Има възможност за паркиране. За повече информация на посочения телефон.

325 m2
Офис под наем в кв. Христо Смирненски

Под наем

Александър Геговски
преди 2 месеца

Агенция Авеню Риъл Естейт предлага на Вашето внимание: обзаведен офис в кв. Христо Смирненси гр. Пловдив. Помещението е в жилищна сграда. Свободно паркиране. Отдава се напълно обзаведен и разполага със самостоятелен санитарен възел и климатик. За повече информация на посочения телефон. Реф. Номер 17699.

25 m2
Офис в Бизнес Сграда на Центъра.

Под наем

Александър Геговски
преди 8 месеца

Агенция Авеню Риъл Естейт предлага на Вашето внимание: офис разположен в центъра на гр. Пловдив. Помещението е с чиста площ от: 25кв.м. Намира се в бизнес сграда. Отдава се напълно обзаведен и разполага със самостоятелен санитарен възел. За повече информация на посочения телефон.

25 m2
ТОП! Офис под наем на Центъра.

Под наем

преди 2 години

Агенция Авеню Риъл Естейт с голямо удоволствие Ви представя: светъл и просторен офис на самата главна в гр. Пловдив. Офисът е луксозно завършен в самостоятелна сграда. Състои се от едно голямо помещение със собствен санитарен възел и прекрасна гледка. За повече информация на посочения телефон. Реф номер 10390.

132 m2
1
ТОП! Офис под наем на Центъра.

Под наем

преди 2 години

Агенция Авеню Риъл Естейт с голямо удоволствие Ви представя: светъл и просторен офис на самата главна в гр. Пловдив. Офисът е луксозно завършен в самостоятелна сграда. Състои се от едно голямо помещение със собствен санитарен възел и прекрасна гледка. За повече информация на посочения телефон. Реф номер 10372.

153 m2